Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Vem är jag?

IMG_20170326_154827_781

 

Vid matbordet? –Den som äter långsammast och pratar mest.

På nattklubben? –Den som inte varit där på 5 år och går runt och ser vilsen ut med en specialbeställd drink tills jag hittar ett bord att sätta mig ner vid.

På stranden? –Den som bryr sig alltför mycket i hur jag ser ut, vilket gör att jag inte kan njuta fullt ut. Jag hade inte besökt en strand på flera år före Wilton kom. Nu går jag till stranden enbart för hans skull.

På efterfest? –Jag har aldrig varit på efterfest, men jag skulle nog va den som somnar sittandes i soffan och bara hoppas att mitt sällskap snart är färdiga så vi kan åka hem.

I klädbutiker? –Den som går runt och känner på massa plagg men sist och slutligen oftast går ut tomhänt.

Hemma hos andra? –Den som säger ”ååh vad mysigt ni har det” (om jag tycker det förstås) och pratar på för att undvika jobbig tystnad.

I sängen? –Den som håller om Wilton och sjunger, pussar honom i nacken och säger att jag älskar honom många gånger innan han somnar. Innan jag själv somnar så ber jag kvällsbön och ligger ofta och funderar på nåt kreativt. Jag är som mest kreativ i huvudet då jag ska sova.

På flygplanet? –Den som är mest nervös av alla och får smått panik då planet rullar iväg.

Hemma en chill dag? –Den som inte kan ta det helt lugnt. Ofta har jag massa olika saker på gång samtidigt. Jag plockar i köket, leker med Wilton, scrollar på Instagram, hänger upp tavlor, dammsuger och viker kläder.

I ett förhållande? –Den som behöver mycket närhet & bekräftelse, som ryter till fort och är flitig med att ge komplimanger & uppmuntran.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats