Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En stroke, en södernresa, en femåring och nytt hår

 

Det har hänt mycket sen nionde december. Strax före jul fick jag en liten hjärninfarkt, jag har börjat jobba på skola, vi har varit på resa, jag har tvingats hantera ett stort svek som vände uppochner på hela min värld, vi har suttit i karantän pga corona-epidemin, och Wilton har fyllt 5 år. Däremellan har vardagen rullat på med vecka-vecka-vårdnad, begravningar, fähusjobb, husrenovering och mycket ångest.

 

 

För tillfället är jag in i en tröttare period där jag oroar mig för mycket, men våren överlag brukar va ganska tung för mig. Nu ser jag framemot en femårs- och familjefotografering om några dagar. ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats