Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag har fått min ADHD-diagnos!

 

Dom senaste veckorna har det varit en hel del spring till psykologen för att göra en grundlig utredning om ADHD som vi har misstänkt att jag har. Psykologen sa redan i början att det är nog väldigt tydligt att jag har en diagnos, men vi gick genom alla steg ändå för sakens skull. Och vi gick även igenom flera andra diagnoser bara för att kunna utesluta dom.

 

Igår var det dags att träffa psykiater (läkare) eftersom psykologen inte får ge nån diagnos trots att det var i princip klart. Läkaren gick genom hela min barndom, uppväxt, mina sjukdomar och olika händelser & situationer och sa att jag är ett solklart fall. Det var ingen tvekan om saken; så igår fick jag min diagnos.

 

 

Det känns faktiskt riktigt bra, för nu kan jag få rätt hjälp och jag har även fått förklaring på många saker. Jag började äta en medicin idag som förhoppningsvis ska lugna ner min hjärnaktivitet, göra mig piggare och mindre impulsiv. Om inte den medicinen passar åt mig så har vi två andra som ska provas.

 

Det var en stor lättnad att få en diagnos, för nu känns det som att jag känner mig själv bättre och kan acceptera vissa grejer på ett helt annat sätt. ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tanja

    Kom in på din blogg idag här (har precis startat en egen gravidblogg här) och ville bara säga hur otroligt vacker och fin du är ❤❤❤❤❤❤ Och jag hoppas verkligen att det underlättar mer för dig nu när du fått diagnosen.

stats