Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag återhämtar mig från en livslång depression och flera år av utmattning

 

Dom senaste veckorna har jag lyckats bearbeta mycket som hängt med mig alltför länge. Jag törs nästan börja se framåt och kan t.o.m. planera en framtid utan katastrofer som avlöser varandra.

 

Min bearbetning & återhämtning består av psykoterapi varje vecka, sova ett par timmar varje dag, va aktiv i vardagen med Wilton, vila massor de dagar jag är ensam, motion i princip dagligen, testa nya aktiviteter, äta god mat, acceptera mina sämre dagar, förlåta mig själv för dumma saker jag gjort, och att va ärlig med de närmaste om hur jag mår.

 

 

Jag försöker njuta av stunden och inte stressa iväg i tankarna som jag alltid har gjort. I och med den pågående ADHD-utredningen så har jag fått mycket bättre förståelse för mig själv och lättare att acceptera vissa saker. Det lutar starkt mot att jag kommer få en ADHD-diagnos och isåfall medicin som kommer att hjälpa mig i vardagen.

 

Den här sommaren är min tid för återhämtning och en början på ett bättre & gladare liv. ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. a

    Inte för att jag vill förstöra för dig men det låter på dig som att du tror att bara för att du får en ADHD diagnos så får du medicin å allt blir bra? Det är nog så att man försöker undvika medicinering så långt det går, t.o.m. vid ADHD. En nyligen publicerad artikel angående just detta finns att läsa på valviras hemsida. https://www.valvira.fi/web/sv/halso-och-sjukvard/god-arbetsutovning/lakemedelsbehandling/adhd-och-forskrivning-av-lakemedel

    1. saragunmarie

      I mitt fall, eftersom det påverkar mig så mycket, så skulle en medicin göra vardagen betydligt enklare. Jag har pratat med flera insatta ang detta som vet allt om min bakgrund som säger samma sak – att en medicin troligtvis skulle göra mig piggare och lugnare och va till stor hjälp för mig i vardagen.

stats