Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Varför visar jag bilder på min lättklädda tjocka kropp?

 

Svaret är enkelt. Internet, tidningar, filmer, TV-program, reklamskyltar etc. kryllar av lättklädda smala kroppar. Vi matas dagligen av hur en kropp ska se ut för att vara ”rätt” och passa in i samhället. I verkligheten är det väldigt få som sist och slutligen är ”rätt” om man ser till detta.

 

Så just därför vill jag neutralisera detta lite genom att visa upp hur en helt vanlig, väldigt normal, tjock kropp ser ut. Simple as that. Ingen ska behöva känna att man inte duger bara för att man inte passar in i den sjuka sönderretuscherade mallen som vi matas med konstant, överallt.

 

Jag är strandredo året runt, oavsett vad jag väger! ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats