Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

”Vänta bara!”

Det sista man vill höra då man är helt slutkörd och förklarar med gråten i halsen att man har det tufft just nu, är ”Vänta bara, om ett par år tycker du att det här var småsaker!”.

 

JAG. BLIR. SÅ. FÖRBANNAD. Snälla, häv inte ur er nåt sånt åt nån som har det jobbigt, NÅNSIN. Vi har ingen aning om vad andra kämpar med. Det kan ligga massor under ytan som aldrig kommer fram. Och att då få höra att det bara är småsaker kan göra så otroligt ont. Det kanske inte bara är det att ungen trotsar en till vansinne just nu, utan det kan dessutom va sjukdomar, dåliga förhållanden, stress, och allt möjligt som gör att allt känns tungt & deppigt.

 

vildblommor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eve

    Du nämner ganska ofta att folk häver ur sig sårande/dumma/kränkande kommentarer om både det ena och det andra, och det är ju inte okej. Men det jag undrar över är vad det är för folk du omger dig med egentligen? Låter ju inte som såna man vill umgås med/dela med sig av sina tankar med…

  2. Emilia

    I know the feeling.. 🙁 jobba på bara, fast he e jobbit! Du e sjukt stark o kan ta de genom va som helst! ?

  3. Anna-Lena Nymark

    Jag vet, jag kan inte heller stänga örona, naturligtvis vet jag inte exakt vad du upplever nu , men att höra ”jaha, var det inget värr ex. ” jag önskar ibland att jag vore en mindre känslig person, som kunde stänga örona mm. Det finns många omkring mej, som jag inte drar jämt med, men det är nog inte meningen att alla skall passa alla. Dessutom att jag hade mod att ryta till då det e befogat, möjligen nedskrivet men inte med ord från munnen, avskyr att bli avbruten. Uppvuxen med att då en person talar så e alla andra tysta. (dagens samhälle tycks vara ngt helt annat) Kram på dej !!

stats