Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Upp till toppen

vimedbarn dag2

Vimedbarns startsida finns de 42 populäraste bloggarna listade, och nu då jag snabbt kollade genom dom så såg jag att jag redan nu, efter att ha bloggat knappt ett dygn hos Vimedbarn, ligger på plats 21. Så roligt! Vimedbarn är ju dessutom Sveriges största bloggportal för familjebloggar, så då är det ju såklart lite extra roligt att ha klättrat så snabbt.

Vem är ni som läser? Lämna gärna en kommentar, eller ställ en fråga som jag kan skriva ett inlägg om. Och glöm inte bort att följa mig på Bloglovin’! Puss puss 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats