Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Triss i sötchock & ett veterinärsbesök

 

På fredagsmorgonen (6.10) hittade jag sex små nyfödda marsvinsungar i buren. Både Stella & Myra hade fött under natten! Tyvärr var tre av ungarna döda, och det var med en klump i magen och tårar i ögonen som jag plockade upp dom och bäddade mjukt & varmt åt dom för sin sista vila. ❤

Jag höll lite extra koll på Myra under dagen, för hon verkade må lite dåligt, och till slut bestämde jag mig för att ringa veterinären. Det var ingen som hade tid med oss direkt, men till slut slapp jag in till dejourerande veterinär. Jag tog med Stella, Myra och alla ungarna. Veterinären undersökte allihopa och hon sa att jag inte behöver va orolig för Myra. Alla var friska & välmående, och vilken lättnad att få höra det! Dom döda ungarna togs om hand av veterinären.

Vi är inte säkra på vilka ungar som är Stellas och vilka som är Myras eftersom de födde samtidigt, men det spelar ju ingen roll så länge de mår bra och blir omhändertagna. Dom diar av båda två så dom får dela jämnt på moderskapet. ❤

 

Ju fler djur vi har, desto mer kärlek känner jag. Och nu får vi vänta med spänning på att Pippi ska föda också. Håll tummarna för att hennes ungar får leva!

 

IMG_20171008_094400_991

En liten Krakel, ett dygn gammal. ❤ 

 

Följ mig på Instagram (saragunmarie) om ni vill se fler bilder på våra djur!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats