Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Tamburs-renoveringen framskrider

För ett år sen flyttade vi in i fammos gamla stuga (där vi även bodde då jag var liten), och hela huset var/är i behov av ytrenovering, men vi hade inte tid att göra så mycket åt det då. Vi har renoverat nedre raden av köksskåpen, målat en vägg i sovrummet, målat ytterdörren på utsidan och fixat upp trappräcket, osv. Men tamburen, som det egentligen varit mest akut med, har lämnat tills nu.

Nu kan vi äntligen börja förklara tamburen så gott som färdig. Eller ja, åtminstone så pass färdig att den kan stå såhär ett tag framöver tills vi har tid & ork att ta itu med det sista. Det har tagit sin lilla tid att få tamburen i ordning eftersom jag gjort en stor del själv, och jag tror nog inte att det är meningen att man ska renovera då man är höggravid. Roy har målat taket och en av väggarna, och resten har jag gjort själv i väldigt sakta mak. Ja, och så har Roy rivit ner en skrubb som tog upp 1/4 av rummets yta.

Vi ska ännu byta ut den fula plastmattan i nåt skede, nya krokar ska upp på väggen, och så ska nån form av skohylla och en ny byrå in. En liten del av väggpanelen ännu omålad bakom köksdörren, och ytterdörren ska kanske också målas, men tills vidare får det vänta.

 

Här får ni några före-bilder samt bilder på hur tamburen ser ut i nuläget:

 

Tambur före-mellan1,,

Väggarna & taket har målats, ytterdörren ska kanske ännu också få lite färg.

 

 

Tambur före-mellan4,

Den fula plastmattan ska rivas upp både i tamburen & i köket, men det får bli ett senare projekt.

 

 

Tambur före-mellan2,,

I hörnet där man ser gipsväggen fanns en skrubb tidigare som Roy rev ner. Jag tapetserade den ytan och tillverkade en klädställning åt bebbos ytterkläder som hänger i kedjor från taket. Byrån ska bytas ut och nån form av skohylla ska fixas.

 

Jag längtar tills rummet är helt färdigt, men tills vidare får det duga såhär. Och så har vi ju dessutom inte tänkt bo här i en evighet heller, så allt behöver inte va i toppskick.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats