Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Svar på era frågor, del 1

Jag ska ta och svara på era frågor nu, några åt gången. Ställ gärna fler frågor här. Jag svarar på frågorna en & en fastän det kom flera i samma kommentar, för jag tycker det blir lättast (och mest överskådligt) så.

 

”Jag undrar hur pass mycket du hinner jobba medan Wilton är hemma och hur du lägger upp det?” 

Svar: Under sommarn har jag inte hunnit jobba mycket alls faktiskt. Dels så har det varit så mycket med flytten & renoveringen, dels så har jag varit extra trött på sistone, och så är Wilton inne i en extremt krävande fas. Jag hinner nästan aldrig sätta mig vid datorn längre. Om jag hinner sitta 30 minuter två gånger i veckan nuförtiden så får jag va glad. Tidigare har jag passat på att jobba då han sovit, men på sistone har jag istället tvingats vila då han sover för att orka, och jag vill inte sitta vid datorn då han är vaken, såå.. Jobbet har fått lida med andra ord. Dock så är det ju min egen business jag driver, så ingen annan än min plånbok lider av att jag inte jobbar. Just nu skulle jag inte klara av ett ”vanligt” jobb med en chef och tider att passa osv. Dock är det ju inget roligt att bara ha damm på bankkontot, så jag hoppas att jag orkar & hinner ta itu med jobbet snart igen.

 

”Vill du ha fler barn?” 

Svar: Ja, det tror jag. Vissa dagar känner jag absolut att det räcker med ett vilddjur, men det tror jag nog de flesta föräldrar tänker nån gång även fast man annars längtar efter ett till. Vi har nog pratat om syskon åt Wilton, men det är inget vi stressar med. Jag tror att 3 år mellan dom skulle va perfekt, så ingen brådska.

 

”Hur länge vill ni ha Wilton hemma?” 

Svar: Förevigt, haha. Nej men så länge som möjligt om jag får bestämma. Han är liten bara en gång och hinner nog va på dagis och i skola.

 

wilton bus,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats