Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Sovrummet såhär långt

sovrumstapet1,

 

Igår hämtade jag ut tapeterna som vi beställt till sovrummet & tamburen/hallen. Jag började slänga upp några våder i sovrummet och kostaterade ganska fort att tapeterna inte alls kommer räcka till. Men jag fortsatte i alla fall så långt jag orkade, och jag är så nöjd över hur det blir. Det finns en rulle kvar som jag tänkte slänga upp idag, och så hade jag tänkt börja på med tamburen, men jag har haft en sämre dag och varit så fruktansvärt trött, så vi har inte ens åkt till lägenheten.

Nya tag imorgon! Vi har ju inte nån deadline på när vi måste va ut ur Lillstugan, så det får ta den tid det tar. Jag behövde verkligen få en helt ledig dag idag.

 

sovrumstapet2,

 

Jag är helt förälskad i tapeten och kan knappt vänta tills vi får börja möblera. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats