Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Sommarens varmaste dagar

Dom senaste dagarna har det inte hänt mycket på renoveringsfronten eftersom det varit så otroligt varmt (= jag är extra trött) men jag tänker inte ha dåligt samvete för det. Idag har vi istället köpt en stor fin golvfläkt i borstat stål (såå välbehövlig!) och så har vi äntligen lyckats komma överens om både vardagsrums- och kökstapet. (Jag känner mig inte 100% nöjd, men det blir nog bra då de är på plats. Ironiskt att Roy sa för ett par månader sen att jag får välja tapeter helt själv, men hittills har jag hamnat att välja bort alla mina favoriter. Eftersom det är jag som tapetserar och jag som går hemma om dagarna (= jag som ser tapeterna dagarna i ända) så borde jag kanske få bestämma lite mer, men men.. Nå som sagt, nog blir det bra då det blir färdigt.)

 

Det är ju otroligt fint sommarväder nu och jag tänker absolut inte klaga trots att jag inte riktigt klarar av sånhär värme. Jag hoppas bara att alla kommer ihåg att djuren behöver extra mycket vatten nu. Vi har som sagt beställt mer tapeter och sprungit på stan idag. Bl.a. så fick Wilton lite nya sommarkläder. Han växer ur allt så fort, så han var i akut behov av lite fler t-shirts. Lindex hade massa fina linnen & t-shirts på rean, så därifrån kom vi ut med några. Själv har jag nästan inget lämpligt att ha på mig då det är såhär varmt heller, men att hitta nåt på stan som sitter bra på mig är ju dömt att misslyckas. Det blir bara en total besvikelse varje gång jag går in i en provhytt.

Nå, vi åt god mat och handlade lite nödvändigheter inför flytten, och så tog vi en sväng via radhuslägenheten innan vi kom hem. Wilton somnade bums och sover än, så få se vad den här natten blir till.

 

Imorgon ska jag börja tapetsera redan från morgonen innan det hunnit bli för varmt, och förhoppningsvis följer nån med och passar Wilton så att jag slipper multitaska..

 

Jag tänkte skratta ihjäl mig i morse då jag frågade Wilton ”får mamma ta foto på dig?” och så ställde han sig upp i sängen och började posera (bilden till vänster). Hahaha! Jag har flera gånger fått höra att han ser så van ut framför kameran. 😀 Till höger dricker han juice. Han visade tydligt att han vill själv, och det gick ju bra! Flaskan var tom på nolltid. Duktiga stora unge. ❤

W pose sugrör,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats