Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Sjukskriven till augusti

IMG_20180210_121747_420

Igår var jag och träffade min läkare och hon var väldigt bestämd med att jag ska va sjukskriven sex månader framåt nu. Jag mår såpass dåligt och det är så mycket som hänt nu på en gång som jag måste få bearbeta i lugn & ro. Och det känns bra, för jag är så otroligt utmattad så jag skulle nog absolut inte klara av att jobba än trots att jag sökt jobb. Jag vill ju jobba och ”va en del av samhället”, men det är väl bara att stå ut ett tag till och verkligen satsa helhjärtat på återhämtningen.

Nu återstår det då att försöka övertyga Fpa om att jag bör få sjukdagpenning. Denna eviga fight. Av dessa drygt två år som jag varit sjukskriven så har jag fått sjukdagpenning i totalt tre månader.

Ja ja, jag fortsätter kämpa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats