Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Sista besöket av vår familjearbetare

IMG_20171006_091834_956

 

Idag var vår familjearbetare hit för sista gången. Vi kom fram till att hon inte behövs hos oss längre nu då Wilton börjat på dagis. Hon har verkligen varit guldvärd under dessa månader då jag mått som sämst, och jag är så tacksam att jag tog emot denhär hjälpen till slut! Jag har fått möjlighet till lite extra vila nu & då och komma ikapp med hushållssysslor m.m. Samtidigt har Wilton fått extra stimulans, och vi har allihopa tyckt så mycket om henne, fina Lena. ❤

Om nån där ute som läser detta har svårt att få vardagen att gå ihop så rekommenderar jag verkligen att ta kontakt med en familjearbetare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats