Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Sandkojan

Vi fick många bra förslag på Facebook på vad vi kan döpa vår radhuslägenhet till. Själv hade vi funderat på bl.a. Gökboet (bara för att det skulle va mitt i prick åt oss, haha), men då min farbrors fru Annika gav Kojan som förslag så kom jag på det – Sandkojan! Sand som i Sandsund, och Kojan som i typ ”mysigt litet krypin”.

 

Det har varit lite väääl intensivt dom senaste dagarna. Roy är sjuk och har mest legat hemma. I onsdags hade jag blivit lovad barnvakt, men hen drog sig ur i sista sekund, så jag var ensam med Wilton & tapeterna i hela 9 timmar. Hade jag fått jobba aktivt i 9 timmar så skulle flera rum va klara vid det här laget. Igår kom i alla fall Wiltons faster Frida & farbror Jacob dit och lekte med Wilton ett par timmar så att jag fick koncentrera mig lite mer på renoveringen. Dock var jag så slut till kvällen och Wilton var på rekordsämst humör, så jag kände bara att jag ville skita i precis allt.

Nå, ny dag nya möjligheter. Eller så inte. Idag vaknar jag upp och har ont i halsen och är så trött & sur så jag nästan blir rädd för mig själv. Jag hade stora planer för den här dan (bl.a. så skulle sovrummet bli klart) men just nu känns det bara som att jag vill gå och gömma mig nånstans och sova bort hela dan utan gnällspikar runt mig. Nå, efter en dusch och några tabletter Therm är jag nog back on track igen.

 

Gårdagens status & vår bakgård. 

sur bebbo & terrass,

 

Följ mig gärna på Instagram för daglig uppdatering om renoveringen. @saragunmarie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats