Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Säg inte att jag förlorat dig

Alecia,

 

Här har jag inte alls tid att sitta, men så länge Wilton sover så har jag inget annat val än att hålla mig inom husets väggar. Och jag är för uppjagad för att kunna ta itu med hushållssysslorna, så jag skriver av mig lite istället.

Vår älskade Alecia är borta. Jag har sökt dag & natt, men allt blir så mycket svårare då hon är döv.

Hon försvann i söndags på eftermiddan efter att Skrållan (vår skötekatt) bråkat med henne, och hon har inte kommit tillbaka än. Det har snart gått två dygn sen hon försvann, och jag blir mer & mer rädd hela tiden. Det är inte ovanligt att hon är borta en hel dag, men den här gången är jag extra orolig.

 

För några år sen försvann hon och var borta en hel vecka. Då kom hon tillbaka med vänstra bakben förstört. Hon hade troligen haft nån fight med nåt rovdjur. Vi tvingades amputera benet, så förutom att hon är döv så är hon även trebent.

 

Om nån sett en vit kisse i närheten av Kovjoki sen söndag kväll (22 maj) så vill jag att ni ringer mig direkt på 050 3569348. 

 

Signalement:

 • Helvit
 • Vänstra bakben amputerat
 • Stora tassar
 • Gula ögon
 • Döv och reagerar alltså inte på ljud
 • Inget halsband

 

Jag vet inte vad jag ska ta mig till om vi förlorat henne.. Hon är min största bebis och betyder allt för mig. Älskade Alicegris ❤ 

 

Uppdaterat: ALECIA ÄR HEMMA IGEN!!! ???❤ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. F.P

  Ja det brukar nog bli lättare med tiden, tur är ju det. Oj va dum jag är, tänkte inte alls på rovdjuren..inte så smart. Men däremot jättesmart med gps på halsbandet, det borde alla ha på sina husdjur 🙂 jag beundrar dig Sara, känner dig inte personligen, men en sak jag har fattat genom din blogg, är att du är en sann djurvän. Såna gillar jag 🙂 <3

 2. F.P

  Oj vilken tur att hon kom tillbaka 🙂 jag är glad för din skull <3 min pälskling hamnade till katthimlen för ca två månader sen, och det värker ännu i hjärtat av saknad :'( har du annars funderat på att sätta ett halsband på henne med en liten bjällra? Det sku vara bra då hon är döv, och inte hör när du ropar på henne 🙂

  1. saragunmarie

   F.P – Åh jag beklagar! 🙁 <3 Man får ju trösta sig med att det blir lättare med tiden, även fast man tror att man ska gå i bitar av sorg de första veckorna. 🙁 Jag tror inte att det är så bra med bjällra på Alecia eftersom hon då upptäcks fortare av rovdjur och så hör inte hon dom.. Så nu har jag ett reflexhalsband på henne bara, men jag ska köpa en GPS att sätta på hennes halsband så att jag lätt kan spåra upp henne då hon rymmer iväg. 🙂

 3. Milla

  Vad skönt att höra att hon kom tillbaka! ? Man oroar ju halvt ihjäl sig när ens fyrfota familjemedlemmar försvinner och man inte vet vad som hänt…

  1. saragunmarie

   Tidstjuven – Tack! <3 Ja alltså då ja böri tänk på va som kan ha hänt så kommer ångesten över me 🙁 Men oavsett va som har hänt så vill ja veta!

stats