S v a c k a | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

S v a c k a

IMG_20170606_132508_970

 

Dom senaste dagarna har varit hemska. Jag har varit fruktansvärt trött och velat sova i tre år, mått illa och bara väntat på att spy, varit svag & yr, haft ont överallt och humöret har varit nerkört i botten. Ibland är jag så trött på livet och igår grälade jag rejält med Han där uppe.

Idag har jag dock haft en riktigt bra dag, och det går inte att beskriva känslan att få må bra efter att ha haft några riktigt riktigt skitdagar.

Nu hoppas jag att denhär svackan är över och att det fortsätter i samma stil som idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats