Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Plagg som hänger och väntar

IMG_6071-

 

I tamburen har Wilton en egen klädställning där nästan alla hans ytterplagg hänger. Det är alla möjliga färger på plaggen, och jag längtar tills han kan börja använda dem (trots att jag absolut inte vill att han ska växa upp så fort). Det är nämligen bara några få av de plagg som hänger här som han inte drunknar i, men de andra kommer säkert att passa till sommarn eller hösten. Jag låter dom hänga framme trots att han inte kan använda dom än, för jag tycker att det är fint att låta kläder hänga synligt.

Mina favoriter av dom här plaggen är dalmatin-tröjan med rosa foder, stjärn-jackan som han fått av sin farmor, den gula tröjan som hans gammelmormor stickat, och den lila tröjan längst fram som min mamma & moster stickade åt mig då jag var liten. Dalmatin-tröjan & stjärn-jackan har han inte kunnat använda än, men de stickade tröjorna används flitigt.

 

kläder,

IMG_6069-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats