Nu börjar livet | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

Nu börjar livet

flowers mama

 

Det har varit en minst sagt turbulent tid på sistone, och hela 2017 mådde jag extremt dåligt. I slutet av året och i början av 2018 har jag tagit itu med massa tunga saker som jag inte orkat och vågat tidigare. Jag har bl.a. brutit kontakten med några personer, anmält och vittnat mot en rad övergrepp, flyttat från Wiltons pappa (och även flyttat tillbaka) och börjat gå i psykoterapi.

Andra ändringar som gjorts är att jag lämnat bort sockret, som ofta varit en tröst för mig i allt det tunga som hänt i livet, och även börjat äta enligt LCHF. Jag har även sökt jobb och ansökt till en utbildning. Mitt liv ligger i mina händer, och jag har varit sjukskriven så länge nu utan att få nåt stöd från Fpa (det är bara de senaste två månaderna som jag fått sjukdagpenning) så jag känner bara att oavsett om jag orkar eller inte så vill jag åtminstone prova jobba en tid nu och se om jag klarar av det.

Sen om jag slipper in på utbildningen så har jag det att fokusera på ett par år framöver. Håll alla tummar för mig nu att jag orkar med allt, för det är dags att jag får börja leva lite nu också och inte bara kämpa, fightas och försöka överleva.

Ha en fin helg! ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Verkligen mycket som hänt! Hoppas du får ett lugnare år nu och också börjar må bättre, låter dom om du är på rätt väg i alla fall! Vad är det för utbildning du sökt till? Spännande! Lycka till med jobb också om du får napp! ❤

  2. Pamela

    Kämppa på Sara. Önskar att du ska få bli bättre iskick så du orkar med allt du vill göra. Du är duktig. Styrkekramar till dig.

Annons
stats