Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Nu åker vi in till BB!

Så var den stora dagen här. 31 mars, dagen då jag & Roy blir föräldrar. Största dagen i våra liv.

Det är skräckblandad förtjusning hos oss just nu. Jag är livrädd inför förlossningen, men vet att det kommer va värt det miljarder gånger om.

 

IMG_5100-

 

Här står väskorna och väntar på oss. Det här är dock bara mina & bebbos grejer. Roy har en egen väska, och så följer babynestet med också, och bilstolen är installerad i bilen. Helst skulle jag packa ner katterna också, men mina föräldrar & syskon har lovat att åka hem till oss dagligen för att ta hand om dom, så dom klarar sig nog.

Jag kommer att va mest aktiv på Instagram nu några dagar framöver, så följ mig där om ni vill hålla koll på mig. Ni hittar mig under namnet saragunmarie. Jag kommer självklart att uppdatera bloggen i nåt skede också, men om ni är nyfikna så får ni snabbast uppdatering via Instagram.

Ja, nu åker vi snart iväg!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats