Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Magnetröntgen

Idag kom dagen jag länge både väntat på och fasat inför – nämligen dagen då jag skulle i magnetröntgen. Jag har väntat länge på att få svar på vad som orsakar mina magkramper som jag haft sen Wilton blev född, men samtidigt har jag inte velat genomgå detta eftersom jag lider av klaustrofobi och mina tidigare erfarenheter av magnetröntgen är inte vidare roliga.

Nå, hur gick det då? Jag fick komma dit en timme på förhand för att få lugnande. Dom var försenade så det kändes som en evighet som jag fick sitta och känna mig full i väntrummet innan det äntligen blev min tur. Jag var helt skakis då jag lag mig ner på britsen, men det visade sig att jag oroat mig helt i onödan, för allting gick helt smärtfritt och jag var inte ens i närheten av att flippa ur. Det värsta med hela undersökningen var då de skulle sätta kanyl och inte tänkte hitta nån ådra. Så ingen värre katastrof med andra ord. Jag klarade det! Jag var så stolt över mig själv då jag gick ut därifrån.

Nu får jag bara vänta på svaren från undersökningen, och jag hoppas verkligen att dom hittar nåt nu och inte bara säger att allt ser bra ut. Självklart önskar jag att allt skulle se bra ut, men man kan ju inte undgå det faktum att jag har kraftiga kramper, illamående och andra symptom som tyder på att nåt är fel. Och om jag bara skulle få svar på vad det är som är fel så skulle jag förhoppningsvis kunna lindra symptomen och få en betydligt lättare vardag.

 

DSC_8126-

Fotograf: Linda Sjölund

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats