Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Kalas, sjukhus & en missad resa

 

Så var det fredag igen. Sen förra inlägget som jag skrev för en vecka sen så har vi hunnit ha fyraårskalas, vara på fyraårskontroll till rådgivningen, och så har jag både jobbat och varit en sväng till sjukhuset för att kroppen kollapsade.

 

 

Vi skulle iväg på en några dagars semester nu, men jag hamnade att stanna hemma pga att både kroppen & huvudet är helt slutkörda, så pojkarna for iväg själv. Trist som tusan, men vad kan man. Jag behövde verkligen lite lugn & ro nu, och även om jag saknade ihjäl mig efter Wilton redan innan dom åkt iväg så är det otroligt skönt att få bara bry mig om mig själv en stund nu.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats