Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jobberbjudande x4

Är det inte ironiskt?

Då jag är sjukskriven för utmattningsdepression och inte för nåt i världen skulle klara av ett jobb på ett bra tag ännu så får jag jobberbjudanden från höger & vänster. Jag har fått samtal från två olika ställen som jag sökt jobb hos tidigare, som säger att dom gärna anställer mig direkt. Ett tredje ställe ville ha mig som inhoppare och förra veckan erbjöd en karl mig jobb på ett fjärde ställe som jag inte ens sökt till.

Jag är otroligt tacksam över dessa erbjudanden, men tyvärr har jag ju fått tacka nej till dom alla. Dessutom så har jag nu under min sjukskrivning, då jag hunnit fundera ordentligt, kommit fram till att jag vill satsa fullt ut på Forever sen då jag är back on track. Men tills vidare ligger allt på is och fokus ligger just nu på återhämtning och tillfrisknande.

Det känns så otroligt skönt att veta vad jag vill göra. Att ha en plan för framtiden som känns hoppfull. Det är längesen det känts såhär bra då jag tänker några år framåt.

 

För övrigt har jag mått betydligt bättre på sistone, men dom senaste dagarna har varit extra tunga. Wilton trotsar som aldrig förr och jag har känt mig extremt nedstämd och känslorna har varit utanpå kroppen. Jag har gråtit av utmattning, frustration, ensamhet, besvikelse och fysisk smärta dom senaste dagarna. Jag har helt klart hamnat i en svacka, men det kan bara bli bättre nu.

 

mamasovrum

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milla

  Nästan så man blir lite avis eftersom jobberbjudandena inte precis haglar över en själv… Brukar oftast inte ens finnas några jobb jag KAN söka… ? Det var ju synd att du råkade bli erbjuden så många jobb på en gång just nu när du är sjukskriven, men bra att du vet vad du vill fokusera på sen när du kommer igen! ? En dag i taget så kommer du säkert snart att må bättre! ??

   1. Milla

    Måste le lite åt tiden du skrev svaret på min kommentar… ? Är likadan själv nämligen, kan sitta vid datorn mitt i natten och kan inte slita mig… ?
    Skickade faktiskt in ansökningar till några jobb sent igår, inte för att jag tror jag har någon chans att få något av dem eftersom jag inte har den utbildning som krävdes (bara arbetserfarenhet… Och det räknades ”bara” som fördel…), men jag har ju försökt i alla fall. Som sagt inte ofta det dyker upp jobb jag över huvudtaget KAN söka, så… Sen var det ju det där att jag inte är säker på om jag är riktigt redo att ge mig ut i arbetslivet fullt ut än, skulle gärna vara hemma med Felicia ännu en tid när hon är så här liten, för den tiden får man ju inte tillbaka och bara tanken att lämna bort henne på dagis ännu får det att skära i hjärtat… Skulle hellre jobba med något jag kunde sköta hemifrån när hon sover och när K är hemma och kan vara med henne.

    1. saragunmarie

     Milla – haha, jag hade faktiskt tagit morgon vid det där laget. ? Det var ”nån” som låg och snorade & gnällde som väckte mig kl. 2 och så blev jag klarvaken och kunde inte somna om.. Så jag tog fram telefonen och svarade på din kommentar. Jag skulle aldrig orka sitta vid datorn den där tiden. ?
     Lycka till med jobbsökandet! ☺❤

stats