Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Hur gör jag för att hinna blogga?

Jag har ju tidigare nämnt att iom min återhämtning från utmattningsdepressionen så sover jag alltid (nästan) då Wilton sover. Vissa dagar blir det två gånger per dag.

Så hur hinner jag blogga?

Tidigare satte jag mig vid datorn då han sov, men nu skriver jag helt enkelt inläggen i etapper. Om Wilton t.ex. leker duktigt själv (som nu) så hinner jag sjunka ner i soffan och skriva några rader via mobilen.

Ibland skriver jag i bilen om vi är på väg nånstans och Roy kör, eller i sängen innan jag somnar då jag nattat Wilton.

Så oftast blir det några rader här & där via mobilen innan jag kräver lite egentid och sätter mig vid datorn och bifogar bilder innan jag publicerar.

Ofta har jag 3-4 halvfärdiga inlägg på lager som jag påbörjat men inte hunnit slutföra. Så ibland då jag sätter mig vid datorn (vilket händer typ 2ggr per vecka) så publicerar jag flera inlägg med några minuters mellanrum.

 

Mycket smidigt tycker jag. Dock önskar jag att jag skulle hinna blogga varje dag, men som småbarnsmamma är det inte alltid så enkelt.

Nå, kanske nån kunde dra nytta av detta ifall det känns som att tiden aldrig räcker till? Ta det i etapper!

 

Det här inlägget blev skrivet i två etapper via mobilen. Jag påbörjade inlägget på eftermiddan då W lekte själv, och nu skriver jag klart det då han somnat till natten medan jag kollar TV med ett halvt öga. Det är inte ofta jag bloggar utan bilder, men nu orkar jag faktiskt inte sätta mig vid datorn, så det här inlägget blir bildlöst. 

Snart går jag och kryper ner under täcket bredvid Wilton. Jag har en tung dag bakom mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats