Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Hos oss just nu

Wilton har lärt sig skriva sitt namn! 

 

❤❤❤

 

Det har blivit en del andningspauser på trappan för mig dom senaste dagarna. Jag har så ont i kroppen och det gör att mina nerver inte riktigt räcker till med alla hyss & bråk som en viss treåring hittar på. Ofta räcker det med en minut för mig själv på trappan för att jag ska orka deala med allt igen utan att tappa förståndet. 

 

Finaste lilla Smulan. Så glad jag är att just du kom till oss. 

 

Kolla in ögonfransarna. Så orättvist. ❤ 

 

Wilton har aldrig velat se på TV förr, men efter att de var på Pippi-teater från dagis i våras så har han pratat mycket om just Pippi. Så för några dagar sen letade jag fram Pippi på HBO och det har han faktiskt suttit och kollat ett par korta stunder nu. 

 

Vi måste ju passa på att matcha så länge han ännu inte tycker att morsan är pinsammast på jorden. ❤ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats