Hemsk yrsel | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

Hemsk yrsel

badday,

 

Fy vad tungt det var att stiga upp idag. Huvudet vägde ett halvt ton och jag var så yr att jag höll på ramla ur sängen fast jag låg. Igårkväll slog yrseln till med all kraft och det håller tydligen i sig idag också. Jag slängs iväg fast jag står stilla och jag måste hålla i mig i väggarna då jag går. Obehaglig känsla.

Nu längtar jag verkligen efter att få hämta ut mina glasögon. Tiden blev uppflyttad till 31.5, och det känns som en evighet dit. Speciellt på kvällarna märker jag att jag ser skitdåligt, och det kan ju säkert också göra yrseln värre.

 

Det är jämna plågor, haha, men magen fungerar bättre åtminstone! 😊 Hade jag vetat att det var sådär enkelt att åtgärda mina magkramper så hade jag testat det för längesen. Jag har nämligen börjat ta Forever Fiber varje morgon, och kramperna har hållit sig borta sen jag började för flera veckor sen. Jag vågar inte ropa hej än, men normalt har jag kramper nästan dagligen, så nog måste det ju va tack vare fibrerna som magen mår bättre eftersom jag inte ändrat på nåt annat. Håll tummarna för att det fortsätter såhär med magen.

 

foreverfiber,

 

Imorgon är det morsdag här i Finland, så ikväll firar vi Wiltons mommo och imorgon firar vi hans famo. Ha en skön lördagskväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats