Härliga tisdag | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

Härliga tisdag

Idag var jag uppe tidigt för att kolla om vi fått tillökning i marsvinsburen även inatt. Men nejdå, allt såg lugnt ut. Jag tror dock hårt på att Stella också kommer att ploppa ut några småttingar snart.

 

pippi o grimm 1dygn,

Alltså kolla!! Huuuur söta får man va? Här är dom ett dygn gamla. 

 

Jag kan fortfarande inte fatta att Myra varit dräktig! Nu i efterhand så var det ju så tydligt; hon åt massor och blev onaturligt rund nertill/baktill på magen. Men eftersom vi inte hade haft en tanke på att det ens skulle va möjligt att hon skulle kunna va dräktig så skrattade vi bara och tyckte att hon var så mjuk & gosig.

Nu med facit i hand så har jag börjat känna försiktigt på Stellas mage också och jag tycker att den känns så fyllig på nåt vis. Det är ju lätt att lura sig själv, men jag tror & hoppas att vi snart har några till att ta hand om. ❤

 

Idag fick jag flera timmar egentid från morgonen då Wilton sov ända till 9! Så jag åt frukost i lugn & ro, gosade med marsvinen och flyttade runt lite tavlor på väggarna.

 

wiltonsover tavlor,

 

Sen var vi ute en timme. Wilton cyklade & grävde i sandlådan och jag solade. Det var såå skönt på terrassen! Välkommen vårväder. ☀🌿

 

terrass,

 

Vi gick in, åt lunch, städade lite och så tog vi en timmes vila. Då vi vaknade kom pappa hem från jobbet och så stack jag iväg och hämtade ut mina skor från Campadre. Sen for pojkarna iväg till stan så nu har jag egentid och kollar Skam. Underbara tisdag!

 

sandaler wilton,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Annons
stats