Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Ett spännande paket kom hem till oss

I samarbete med skyltmax.se.  

skyltmax2

 

Igår hade vi en superbra dag, och som grädde på moset fick vi hem ett spännande paket med massa bubbelplast. Innehållet var hårt, men bubbelplasten gjorde att hela paketet var fluffigt och kramvänligt. Perfekt för små nyfikna händer att riva i. ❤

 

skyltmax3

 

Vi fick skala av lager efter lager för att komma fram till innehållet. Det var verkligen ordentligt inpackat & skyddat. Wilton ropade glatt ”en tijj!” för varje lager vi tog oss igenom.

 

Till slut kunde vi skymta innehållet och även fast jag visste vad det var (jag hade ju beställt det själv, haha) så var jag så himla ivrig och ville bara slita ut det för att få se det i verkligheten. Jag fick verkligen hejda mig för att hinna ta några bilder överhuvudtaget. 😉

 

skyltmax4

 

Tadaaa! Jag hade beställt en aluminiumskylt i strl 40x50cm med fototryck på mina första marsvin. Jag var lite spänd över att få se hur kvaliteten blev, för fotot är taget med telefonen och jag har inget redigeringsprogram att ”snygga till” bilden med, men kvaliteten på skylten blev otroligt bra! Den ser ut som en vanlig fotoförstoring på högkvalitativt fotopapper, skillnaden är bara att denna håller i typ evigheter eftersom den är i metall. Den ska få en fin hedersplats i vårt hem. ❤

 

Jag beställde också en nummerskylt att placera vid ingången till vår radhuslägenhet, även den i aluminium. Den har stolpfäste bakpå och ska fästas på stolpen till vår utebelysning. Ni ska få se bättre bilder på skyltarna då de hamnat på rätt plats, och så ska ni också få läsa varför jag valde att beställa just domhär skyltarna.

 

skyltmax7

 

I skyltomaten hos Skyltmax kan du själv designa dina egna skyltar i valfritt material, valfri storlek, färg, text, motiv och fästmetod. Om du tycker att det är svårt att komma igång eller om du saknar inspiration så finns det en hel del exempel på färdiga skyltar som du sen kan anpassa som du vill. Nummerskylten har jag anpassat utifrån ett färdigt exempel som jag fastnade för.

 

Håll utkik efter ett nytt inlägg där jag visar vart skyltarna hamnade. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats