Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En vecka kvar & sista besöket till rådgivningen

Nu är det bara en vecka kvar till det planerade kejsarsnittet. Nästa tisdag åker vi in till förlossningen i Kokkola för att få träffa vår Wilton för allra första gången. Tänk att vi äntligen ska få se vem det är som legat där inne i nästan 9 månader och som stundvis varit så vild att jag trott att han är på väg att bryta sig ut med våld. Efterlängtade lilla unge, du kommer att ge våra liv en helt ny mening.

 

IMG_4871-

 

Jag kom just hem från mitt allra sista rådgivningsbesök. Alla värden såg bra ut fortfarande, och jag har gått upp 200g sen förra veckans besök. Nu har jag alltså gått upp totalt nästan 13kg under hela graviditeten.

Foglossningen har känts lite bättre nu de senaste nätterna, så jag har sovit lugnare. Om dagarna har jag dock sån värk överallt att jag har svårt att göra vissa rörelser. Igår kändes det som en kraftig träningsvärk i låren, så jag vet inte om det var min 500 meters promenad som orsakade det (troligtvis inte, haha!) eller om det helt enkelt var foglossningen i kombination med ischias-nerven, som också brukar krångla. Nå, huvudsaken är att illamåendet håller sig på avstånd, för det har jag nog fått tillräckligt av redan minsann.

Idag ska jag ta det riktigt lugnt. Det blir varken renovering eller kaninburs-städning, och inte heller nån promenad. Jag ska istället gå genom BB-väskorna (ja, jag har flera. Huuuuur skulle allt få plats i en?!) och göra en lista på sånt som ännu måste köpas. Jag misstänker nämligen att vi glömt nåt smått. Jag ska också bädda i vagnen och ordna upp skötbordet som just nu är en enda röra. Och så kommer jag att vila nån gång mellan varven också, för jag känner redan att ögonlocken börjar kännas tunga ..och så har jag ju såklart lite glass i frysen som bara väntar på att bli uppäten.

Så, nån desto aktivare tisdag blir det inte för min del, men nog ska det väl gå bra det också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. saragunmarie

      Haha, jag kör alltid med mottot ”hellre för mycket än för lite”, och jag är fullt medveten om att vi inte kommer att ha användning av ens hälften som vi släpar med oss.. Men jag tänker såhär – att om vi får familjerum så kommer Roy troligtvis att va där största delen av tiden, och då vill jag att allt ska finnas där så att han inte behöver hämta nånting hemifrån om han inte annars hade tänkt åka hem. T.ex. ytterkläder åt bebbo och sånt får ju ligga i bilen tills vi behöver dem, så inte släpar vi upp allt till BB-rummet inte 😉 Tack, och lycka till själv hördu! Det är overkligt nära för oss båda nu!

  1. Sandra

    Vad har du med dig riktigt om du behöver flera väskor? 😀 Jag har tofflor åt båda, morgonrock, necessär, lite godis och filt och kanin åt bebisen nerpackat. Så får hemkomstkläder åt både mig o baby vänta här hemma tills sambon hämtar dem sen då det är dags att åka hem 🙂 Tänk att det är så nära nu!! Jag hoppas sååå att skruttis bestämmer sig för att komma snart, men sån tur har jag väl inte, haha! Lycka till iaf fina du! Det kommer gå sååå bra 🙂

stats