Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En hemmadag

wilton snö vila

 

Dagens..

..humör? Rättså stabilt änsålänge för både mor & son.  

..bästa? Att jag beslutade mig för att låta Wilton stanna hemma från dagis. Vi tar en lugn hemmadag med massa mys, innelek & vila. 

..sämsta? Vädret. Vägarna lär va extremt hala & livsfarliga. Så ta det lugnt ni som måste ut! Man har aldrig så bråttom så att man kan riskera att man aldrig kommer fram. 

..lunch? Risgrynsgröt. 

..irritationsmoment? Det ständiga tjatet från en viss tvååring, haha.. 

..tidsfördriv? Bygga tågbana med Wilton. 

..stoltaste ögonblick? Då jag vaknade efter 3 timmars vila på eftermiddan och insåg att Wilton sover än. Han sov totalt 4 timmar. ? Det har aldrig hänt förr! 

..kreativa? Jag ska snart ta fram mitt 1000-bitars pussel och sitta ner med det en stund. 

..kram? Wilton. ❤

..längtan? En snabbis utomlands. 

..mående? Trött men annars helt okej. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Hur är det annars när Wilton sover så där länge på dagen, är det svårt att få honom att sova sen på kvällen eller går det bra ändå? Vilken tid går han och lägger sig/stiger upp? Vi har börjat få svårt att få vår buse att sova på kvällen, särskilt om hon sovit länge på eftermiddagen. Börjar vara svårt att få henne att sova dagtid vissa gånger också. Vet inte om vi borde sluta med dagsvilan, men själv skulle jag ju önska att hon kunde sova lite på dagen ännu en tid, för tiden hon sover är ju min andningspaus och jag behöver den tiden för att kunna vila lite själv och sen orka bättre. Har en sköldkörtelsjukdom som började bråka igen i somras och gjort mig väldigt trött, och att få vila en stund har verkligen varit guld värt. Igår sov F inte alls på dagen men nattningen var ändå lika jobbig, om inte jobbigare pga övertrött unge… Så jag skulle gärna höra hur ni gör och hur det funkar för er, för jag har förstått att många barn slutar sova på dagen i just den här åldern!

stats