Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Dom senaste dagarna

IMG_20171104_180817_805

 

I lördags var det Alla Helgons dag. Vi tog det lugnt under dagen och då det började bli mörkt åkte vi iväg till Nykarleby för att lägga blommor & tända ett ljus på min faffas grav. Jag saknar honom så mycket men vet att han är med mig. ❤ Vi fortsatte till Jeppo för att tända ett ljus på Roys moffas grav. Det var så stämningsfullt på gravgårdarna med alla fladdrande ljus i mörkret.

 

IMG_20171105_190840_316

 

I söndags firade vi Wiltons moster Linda som har fyllt år och så inspekterade vi deras hus som dom är relativt nyinflyttade i.

 

IMG_20171106_161743_070

 

Igår pysslade jag om marsvinen lite extra och separerade hanarna från den yngsta kullen (Gunvald & Tin-Tin) från honorna. Hanarna från den äldre kullen (Krakel & Sibelius) separerades från honorna för en vecka sen.

 

IMG_20171106_223917_263

 

..och så böt vi däck på Wiltons alla fordon. ? Han var med pappa och böt däck på vår bil för några veckor sen, och sen dess har han velat skruva loss hjulen på alla sina leksaker.

 

IMG_20171107_122746_580

 

Idag lämnade jag Wilton på dagis och åkte själv iväg till Vasa för att uträtta lite ärenden som lämnade då Wilton blev sjuk förra veckan. Jag mådde otroligt bra och allt flöt på smidigt, och jag kände bara att det nästan var för bra för att va sant. Och jodå; så fort jag var hemma igen och hade hämtat Wilton från dagis så flippade magen ur och nu har jag spenderat massa tid på toa med hemska magkramper, illamående & diarré. Det är inget som smittar, utan det är min IBS som bråkar, men fasen vad liten jag känner mig då smärtan tar över hela kroppen.

För tillfället vilar jag och hoppas att magen ska stabilisera sig så att jag kan göra nåt av alla de grejer som jag skulle vilja få gjorda ikväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats