Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Dags att fixa gymkort

Jag hade kommit igång så bra med nya morgonrutiner för några veckor sen. Jag steg upp 5, fixade undan lite tråkiga måsten så att jag skulle slippa tänka på det under dagen och drog ut på en morgonlänk. Jag hann inte hålla i den rutinen länge innan jag blev förkyld och tvingades pausa. Jag tänkte att så fort jag blir frisk så ska jag ta upp det igen, men det bara lämnade.

Nu har jag i alla fall beställt hem ett par ordentliga träningsdojjor åt mig så att jag kan börja gå på gym. Jag har ju fått ett kost- och träningsschema av en PT, men jag har inte tagit itu med det ännu heller. Varför är det så svårt att komma igång? 

 

skor

Det finns ju såå mycket snygga träningsskor. Dom jag beställde är tyvärr redan slut i lager, men dom här tre skulle jag inte tacka nej till heller. Ni hittar dom här, här och här

På tal om gym. Kan ni rekommendera nåt gym i Nykarleby eller Jakobstad? Jag har kollat på några olika men det är svårt att få en uppfattning via bara text och några få bilder. Jag vill att det ska va fräscht, inte kosta skjortan och gärna ha tillräckligt med maskiner så att man inte behöver stå och köa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Jag tränar på easyfit o trivs bra. Visst, mellan 17-20 är det brutalt mycket folk, men annars inga problem.
  Jag har betalningen på så sätt att det automatiskt kommer en webfaktura, men jag måste godkänna den manuellt innan betalningen går igenom.

  Med tanke på easyfits pris och öppethållningstider tycker jag att det absolut är mest prisvärt i stan. 🙂

  1. saragunmarie

   N – Jag tränade ofta på Fitness Club för några år sen, men nu då jag jämförde lite priser så var det dubbelt dyrare än de flesta andra. Så det får nog bli nåt annat för mig, men tack iallafall 🙂

 2. P

  Rekommenderar jeppis gym! Dyrt, men man får alltid träna ostört. 🙂 På billigare gym som t.ex. Easyfit är det alltid smockfullt!

stats