Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Bye bye sötsug

insta piercc

 

Efter att ha varit sockerberoende i många år och ätit choklad dagligen dom senaste månaderna så är det EXTREMT skönt att knappt känna nåt sötsug överhuvudtaget. Klart att det varit jobbigt då nån suttit och ätit nåt gott bredvid mig, men då har jag istället ätit en apelsin eller kokat lite broccoli, och så har det problemet varit löst.

I morse tog jag ny vikt & mått, och efter två dagar med C9 har 1,1kg och 7cm försvunnit från kroppen. Sju dagar kvar, och det kan hända massor än! Det gäller bara att bestämma sig för att man vill ha en förändring. Det viktigaste för mig är att få mer energi, och det har jag börjat känna av nu! 🙂 Och jag kan inte ens beskriva hur skönt det är att inte ständigt va sötsugen.

Mina småsyskon är här nu, och jag har nyss lagat hemgjorda hamburgare och klyftpotatis åt dom. Gissa om jag blev hungrig?! Nå, snart får jag äta min lax som ligger i kylen och väntar. Det ska bli så tusans gott!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. F.P

  Nej såklart det inte är nån diet, haha 😀 va dum jag är! 😛 *slår mig själv i pannan* …men ja, detoxa kroppen låter ju hälsosamt. Borde kanske prova sen nångång när jag slutat amma.. Har förstått att man tappar kilon med C9 och det är inte så smart när man ammar 🙂 sku vara ganska skön känsla att inte ha behov av choklad hela tiden 😀

  1. saragunmarie

   F.P – Nej, C9 ska inte användas av gravida och ammande kvinnor. Det där extrema chokladsuget försvann i princip direkt för mig 😀

 2. F.P

  Denna C9 diet låter ganska intressant.. fast det är nog inget för mig som ammar 😉 heheh.. Men det är ju bra om det verkar funka för dig 🙂 jag provade en gång LHCF men det är lite delade åsikter om hur hälsosamt det egentligen är.. Men kilona rasar minsann! + att ingen motion behövs. Det är med andra ord dom lata människornas diet 😛 haha.. Nää men det är int nå att leka med, ca en månads LCHF diet resulterade i att jag blev underviktig och mensen försvann för några månader. *skäms* .. heheh. Väger dock 15kg mera idag än jag gjorde då (ca 5 år sen) 😀 men lycka till och ta inte i för hårt! Man vet aldrig hur en diet fungerar innan man testat 😉

  1. saragunmarie

   F.P – Jag provade också LCHF för några år sen, och jag såg snabba resultat på måttbandet. Dock tvingades jag sluta eftersom det där med att äta mycket fett inte är bra för mig med tanke på min stroke. Men ja, LCHF är effektivt! Jag måste klargöra att C9 inte är nån diet. Det är en detox som ”startar om” kroppen och ger en kickstart mot ett hälsosammare liv. 🙂

stats