Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Bland gravidmagar & tomtenissar

17,

 

Idag släpade jag med mig Wilton, kameran och en del rekvisita och åkte iväg till min lillasyster Anna för att ta lite bilder på hennes fina babykula. Jag passade också på att ta lite juliga bilder på min 10-kilos kille som blir hela 8 månader på måndag.

 

Jag ber om ursäkt för de gryniga bilderna. Min kamera spelar på sista refrängen, och bristen på dagsljus gör det inte heller lättare att få bra bilder. Jag är trots allt nöjd med resultatet, men jag längtar tills jag kan unna mig en riktigt bra kamera! 

 

x2,

x2

x1,

x3,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Wow, redan 10 kilo! Anni ligger fortfarande på ”ynka” 9,1, hon har inte gått upp något alls sedan 5 månaders kontrollen.. Saknar hennes michelinben som håller på att försvinna!

    1. saragunmarie

      Cecilia – Han växer så det knakar 😉 Dock brukar ju vikten kunna stå still ett tag (eller t.o.m. gå neråt, om jag förstått det rätt) sen då dom börjar röra på sig mer, så det är nog säkert helt normalt att vikten stått still för Anni ett tag 🙂

stats