Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Bakslag & ny dagisvecka

IMG_20171003_094824_310

 

Hela förra veckan var jag så flitig och fixade massa grejer istället för att vila. Det kändes som att jag fått en helt ny energi tack vare den egentid jag fick då Wilton var på dagis. Men. Igår slog det tillbaka. Jag mådde så fruktansvärt dåligt och hade alla typiska fysiska symptom vid utmattning. Jag var så arg på mig själv för att jag inte vilat mer under veckan, men det är ju så roligt då man äntligen orkar göra nåt, så det är ju lätt hänt att man kör all in då..

Well, idag mår jag bättre men är fortfarande fruktansvärt trött. Wilton är lämnad på dagis efter att ha gråtit hela morgonen. ? Han var helt hysterisk då vi lämnade honom, och jag ville bara ta med honom hem tillbaka, men jag vet ju att han har så roligt där då han väl kommer igång.

Alla dessa känslor.. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F. P

    Det blir bättre, så var lugn 😉 dom första veckorna var en mardröm för oss, men gick om väldigt fort. Vår pojk är bara två dagar i veckan på dagis nu när jag är mammaledig, och när jag frågar ”vart ska du idag?” så lyser han upp och ropar ”DAGIS!!” 🙂 även om det (såklart) finns sämre dagar oxå, men det blir sååå mycket bättre med tiden 🙂

stats