Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

B e s a t t

campadre wanties home

 

Jag har blivit helt besatt av Campadre, haha. Jag går in dagligen för att kolla om nån ny kampanj kommit upp, och allra oftast hittar jag nåt nytt som åker i shoppingbagen. Ovan ser ni några av de grejer som jag gärna hade klickat hem från kategorin ”koti ja sisustus”. Kylskåpet är inte nåt som vi behöver just nu, men den dagen vi köper/bygger hus så vill jag gärna ha ett kylskåp från Smeg. ❤

Om ni är på jakt efter snygga (& billiga) träningskläder så kan jag tipsa om att spana in kategorin ”urheilu”. Om ni sökert nåt särskilt märke så är det enklast att gå via ”brändit” så kommer alla märken upp som finns hos Campadre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats