Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Att välja ekologiskt & giftfritt

Detta inlägg är i samarbete med goodforkids.se.

gfk4-

 

Många vet inte hur mycket gifter det finns i barnens leksaker, och ännu fler (jag har varit en av dom) inser inte hur lätt det faktiskt är att köpa giftfritt & ekologiskt. Det finns faktiskt ett stort utbud där ute om man bara tar sig tiden att söka lite.

 

Själv har vi köpt en hel del giftfritt åt Wilton, men vi har ändå samlat på oss alltför mycket plastleksaker och annat skräp som inte gynnar varken oss eller miljön det minsta. Och det är nog bara för att det går fortare att plocka med sig en plastleksak från matvarubutiken då man fredagshandlar än att sätta sig ner och beställa från nätet. Latheten har tagit över helt enkelt. Men nu då GoodforKids kontaktade mig så fick jag upp ögonen för en butik med stort sortiment i många olika kategorier, som dessutom är extremt noggranna med allt de köper in – allt ska va rättvist, ekologiskt & tryggt, från början till slut. GoodforKids är ett svenskt företag som erbjuder helt ekologiska & giftfria produkter av hög kvalitét, tillverkade i rena material som ekologisk bomull, ull, rostfritt, trä & glas.

 

Jag & Wilton fick hem ett paket med lite grejer i klara fina färger. Jag är nog mest nöjd med den gula gympapåsen eftersom den kommer användas som skötväska. Hittills har vi haft en stor klumpig väska som dragkedjan gått sönder på, men nu kan vi äntligen slänga bort den och packa ner Wiltons grejer i den fina gympapåsen istället. Den är rätt liten, men kommer räcka bra till lite blöjor, våtservetter, kläder och nappflaska. Sånt man behöver ha med sig då man är på språng helt enkelt. Necessären kommer få ligga i gympapåsen och samla upp leksaker, nappar och annat smått som annars hamnar på botten och glöms bort.

Wiltons favoriter är nappen i naturgummi och dom fina dinosaurierna i trä.

 

gfk2-

 

Jag har även fått äran att dela med mig av en rabattkod som gäller ALLT i kategorin ’väskor’.

Ni får 20% rabatt på alla väskor fram till 5/10 då ni använder koden ekoväska.

 

Passa på att köpa en fin necessär till ditt smink, dina pennor eller babyns nappar. Det finns även massa fina ryggsäckar & resväskor.

 

gfk7-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats