Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Att låta gubben åka själv till Ikea

Igår hände det som jag aldrig trodde skulle hända. Jag lät Roy åka iväg ensam till Ikea(!!) med en lång shoppinglista. Det blev lite kaos innan han var hemma igen, men nu är radhuslägenheten fullproppad med lådor. 😀 Det ska bli spännande att åka dit idag och börja gå genom allt. Jag håller tummarna för att han inte glömt nåt viktigt.

Det var nog meningen att vi skulle åka tillsammans, men jag har haft några riktigt pissiga dagar nu, så det finns inte en chans i världen att jag skulle ha orkat sitta x antal timmar i bil + springa på Ikea och bråka med Roy då vi aldrig lyckas komma överens, haha. Så vi skrev en lista tillsammans (vi lyckades faktiskt rätt bra trots att jag snällt fick plocka bort massor som jag ville ha) och så tog han en kollega med sig och åkte iväg. De for kl. 11 igår på förmiddan och runt 3-tiden inatt var de hemma igen. 16 timmar var de borta. Phu, vilken tur att jag inte for med alltså!

 

Idag ska vi beställa mer tapeter. Håll tummarna för att vi lyckas bestämma oss för en kökstapet. Och så måste vi beställa ytterligare två rullar till sovrummet eftersom vi beställt för lite senast.

 

tambur in progress

Tamburen in progress.

 

Nedan ser ni en kandidat till köket. Tapeten heter Otto och finns i Sandbergs kollektion Grace. (Länk

sandberg otto

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Oj kökstapeten är fantastisk. <3
    Halltapeten också för den delen. Jag har funderat på något liknande till vårt torp, men nu lutar det ändå mot råa timmerväggar + ohyvlad spont. Men man hinner ju ändra sig många gånger. 😀

    1. saragunmarie

      Sara – Tyvärr blev e int denhär ti köket ändå, gubben godkänd int den :/ Ja blev helt kär i den o kommer att sörj den förevigt, haha! Råa timmerväggar e najs! ?

stats