Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Använd inte djurtestat smink!

Visste ni att majoriteten av allt smink som finns i vanliga matvarubutiker är djurtestat?

Jag gick genom mitt smink för en tid sen och konstaterade att jag äger en hel del som är testat på djur. Jag har inte tänkt på det då jag köpt det helt enkelt. Det borde finnas t.ex. en kanin-logo på alla produkter som är djurtestade så att alla vet och har chansen att välja nåt bättre!

 

forever smink

 

Åt er som vill hjälpa djuren och bojkotta smink som är djurtestat så har jag en god nyhet. Snart får jag en egen webshop hos Forever Living, så då kan ni enkelt köpa smink av mig som ni inte behöver ha det minsta dåligt samvete för att använda. Bl.a. produkterna på bilden ovan kommer ni att kunna köpa av mig. Håll ögonen öppna, jag meddelar här på bloggen då webshopen öppnat! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats