Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

1år 11mån

wilton 1år11mån,

 

Vår älskade skitunge blir 1år och 11månader idag. ❤

 

Ungen med ett sånt temperament att morsan hamnar i lä. Och med en sån beslutsamhet att han kommer att klara av precis vadsomhelst i livet.

Vår älskade Wilton som gör att pappas hårfäste rymmer och att mamma blir gråhårig. Som kramas och pussas hejvilt och har börjat säga både ”faffa” och ”moffa”.

Killen som älskar frukt & grönsaker och gör oss så stolta varje dag. Som ofta plockar upp alla leksaker efter sig utan att vi behöver be honom.

Han som älskar skor & mössor. Och som helst leker med fordon & dockor.

Killen som charmar de flesta men även skrämmer vissa med sina humörsvängningar.

 

Om en månad fyller han 2år, och det känns helt ofattbart. Det säger nog de flesta föräldrar – att tiden går alltför fort då de små växer upp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Ja snart två åringar wilton. Ni kan vara stolta ni har en charmig pojke . Kram till hela familjen.

 2. Anonym

  ”Vår älskade skitunge” – inte skulle jag bli glad om jag 10 år senare klickar in på mammas blogg och upptäcker att hon kallat mig för älskad skitunge. En paradoxal benämning men mycket, mycket laddad…

  1. saragunmarie

   Anonym – haha, seriöst?! :’D Wilton behöver aldrig tvivla på om vi älskar honom eftersom han får höra det 347 gånger per dag och han vet att han kan berätta allt åt oss och komma till oss oavsett vad han har på hjärtat. Att jag då kallar honom skitunge (ÄLSKADE skitunge förresten) kommer han bara att skratta åt 😀 Det är sagt enbart med kärlek och det förstår du nog om du läser vidare i inlägget och inte fastnar på just det där ordet.

stats