Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Vad har hänt den senaste veckan?

balar,

Jag har plastat balar. Dock har det blivit otroligt lite tid i traktorn för min del hittills denna sommar, främst eftersom allting bara regnat bort. Och nu då vädret äntligen gynnar bönderna så började grejerna krångla. Men jag har ju nog minsann annat att tänka på också, så även fast jag grubblat ihjäl mig för pappas skull pga vädret så har det varit skönt att inte behövt stressa så mycket för en gångs skull.

 

ponny traktor,

Wilton har ridit för allra första gången (det var i söndags, 17.7, på Barnens dag på Jakobs Dagar). Och så har han åkt med sin traktor som han fick av gammelfammo & -faffa.

 

strand pizza,

Vi har besökt stranden hela två gånger och firat att vi fått nycklarna till radhuslägenheten. (Mineralvatten i glaset.)

 

happy radhus'

..och så har vi shoppat elektronik i Kokkola och rivit tapeter. #barnarbete

 

Bilderna är från Instagram. Som ni ser så är jag aktivare där, så följ mig gärna där också, @saragunmarie.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats