Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Vi har fått nycklarna!

Igår fick vi nycklarna till vår radhuslägenhet. Så roligt då nåt går fortare än väntat!

Idag har vi rivit tapeter i sovrummet, och imorgon borde vi få hämta ut vår första tapetbeställning som består av tapeter till sovrummet och tamburen. Det ska bli så roligt att visa er före- och efterbilder sen, för det kommer att bli sån otrolig skillnad. ?

Vi kommer främst tapetsera om alla rum, och så har vi även planer på att måla om kaklet både i kök & badrum. Ni ska få se allt vartefter rummen blir klara!

Även terrassen ska få en makeover (vi måste nämligen fixa nåt slags stängsel runtomkring så att katterna inte rymmer) och så ska vi byta golv i den lilla farstun.

 

Nu längtar jag tills imorgon då jag (förhoppningsvis) får hämta ut tapeterna vi beställt och börja slänga upp våd efter våd i vårt sovrum. Det kommer bli så fint!!

 

Här nedan ser ni hur vårt första projekt, the Master Bedroom, såg ut innan vi kavlade upp ärmarna och började riva tapeterna. Just den där typen av tapet (speciellt som fondvägg, urk) är så långt ifrån min stil man kommer, så det var sån lättnad då jag rev bort första biten.

före, sovrum-

 

Obs! Jag bryr mig absolut noll i vad andra har på sina väggar. Men jag vill inte bo i ett hus med tapeter som jag avskyr om jag bara har möjlighet att fixa till det. Och nu har jag det. Bara så att ingen tror att jag går och tänker ”men shit, huuuur har dom tänkt då dom valde den tapeten?!” då jag kommer hem till nån. Nej, absolut inte. Alla ska ha det dom själva gillar utan att nån annan ska behöva bry sig. 

 

Till sovrummet har vi valt den här skönheten som kommer att komma upp på alla väggar:

oriental brocade

Den heter Oriental Brocade och finns i kollektionen Collected Memories från Boråstapeter. (Länk

 

Jag skulle även gärna måla taket, men Roy totalvägrar. Han vill ha det som det är (det är samma i hela lägenheten), så vi låter det va sådär nudå, till en början åtminstone. Förhoppningsvis inser han förr eller senare hur mycket fräschare det skulle va om vi målade det vitt. Ja ja, karlar..

Före- och efterbilder kommer så fort dom nya tapeterna är uppe!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. TIDSTJUVEN

    Vilken fin tapet ni valt! 🙂 Jag tror precis som du att det skulle bli superfräscht med vitt tak i sovrummet, men klart att det funkar som det är nu också. Jättekul att få följa med i er renovering förresten! 😀

    1. saragunmarie

      Tidstjuven – Jag hoppas att det blir lika fint som jag fantiserat 🙂 Vad roligt att du tycker det, tack!

stats