Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Svar på kommentar

Nu har jag fått en kommentar av ”J” (som även brukar kommentera min blogg under alias som ”En fundersam mamma”, ”Ninni” och ”Jappe”) som jag tänkte svara på såhär skilt.

 

,,,

 

Den här frågan är inte fräck på nåt vis, men med tanke på att jag fått en hel rad ”mindre trevliga” kommentarer av samma person så kände jag att jag vill ta upp den såhär skilt. Eftersom jag väldigt enkelt fick reda på vem den här personen är (hen heter varken Ninni eller Jappe) så kontaktade jag hen privat om saken.

Nå, jag ska försöka svara på kommentaren här ändå eftersom ni säkert är fler som undrar samma.

 

Ni behöver inte för en sekund va oroliga över att jag skulle prioritera jobbet före Wilton. Han kommer ALLTID först! Om jag vill jobba lite extra nån dag så har ju Wilton faktiskt en pappa också som kan hjälpa till att ta hand om honom, och då han jobbar så har jag många frivilliga barnvakter som är här inom 10 minuter då det behövs.

Nu är det faktiskt så att jag sällan tar hjälp av nån med Wilton eftersom jag passar på att jobba då han sover, t.ex. sent på kvällarna då han somnat till natten. Han sover sällan långa turer på dagen, så det är inget jag blivit bortskämd med.

Och så är det lite svårt för mig att se in i framtiden och bestämma hur jag ska göra sen då han börjar röra på sig mer och behöver mer uppsikt, men jag fortsätter troligtvis som tidigare och jobbar då han sover. Kanske behöver jag ordna barnvakt oftare framöver, men då gör jag det.

 

Så nej, ni behöver inte va det minsta oroliga. Dock blir jag lite orolig då jag märker att folk känner ett behov av att gömma sig bakom ett falskt namn. Varför vågar man inte stå för sina åsikter? Vad tror ni? Är det för att man skäms man över vad man tycker? Eller inser man helt enkelt att frågan inte är lämplig, så att man väljer att skydda sig för att inte sätta sig själv i en dålig sits? Varför är man inte bara tyst om man inte vågar stå för sina åsikter?

 

Kom ihåg att du aldrig är anonym på Internet. Var snäll mot varandra! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. F.P

  Man kan tyvärr int lita på IP-adresser till 100% eftersom de finns så många sätt att använda andras IP-adresser och fejka sin egen :/ fast man måst ju nästan vara lite insatt i ”datanördslinjen” för att veta hur man ska gå till väga 😉 måste ju tillägga att JAG är ingen datanörd, det tar min man hand om 🙂 Säger bara så att du vet 😀

  1. saragunmarie

   F.P – Jag vet, men den här gången var det nog ingen tvekan om saken 🙂 Vissa gånger har det faktiskt varit bra med en datanörd till pojkvän som har kunnat hjälpa mig, men den här gången behövdes det inte.

 2. saragunmarie

  Pernilla – Ja alltså INGEN orkar va en bra förälder om man bara ska fokusera på det 24/7.

  Anonym – Jo jag ser mailadressen.

  Cecilia – Tack!

  Lisa – Jamen precis. Jag vet faktiskt inte om det var samma person som hade kommenterat byxdressen, det var åtminstone inte samma IP-adress. Men om hen kommenterat från nån annan dator/telefon så är det ju annan IP fastän det kan va samma person. Så jag vet inte, men jag skulle inte bli ett dugg förvånad.

 3. Lisa

  En typisk kommentar som ska försöka låta ”välmenande” eller kommer med ”goda råd” men egentligen bara är en ursäkt för att trycka ner! Du är knappast den första mamman som jobbar hemifrån. Jaa du J, hur klarar tex egenföretagare att sköta sitt barn när de BÖRJAR GÅ? Inte finns det väl någon som är ger barnet 100% uppmärksamhet dygnet runt, man måste ju göra annat också. Bäst att ingen berättar för J om mammor som börjar arbeta tidigt och har en arbetsplats utanför hemmet, hen kommer få en hjärtattack isf. Var det samma person som tyckte att din byxdress var tantig? 😀

 4. Cecilia

  Fast jag tycker nog att den där frågan är otrevligt ställd. Ingen glad smiley utan bara utropstecken och frågetecken efter varandra. Synd att det ska vara så lätt att skriva otrevligt utan att det egentligen syns, kommentaren går ju inte att anmäla även om den upplevs som ovänlig.

  Kan inte folk bara sluta ifrågasätta mammor och våra val hela tiden som om de hela tiden utgick ifrån att vi alltid tar de sämsta besluten för våra barn? Så, tack.

  Hoppas du slipper sån här skit i framtiden…

 5. Anonym

  Kommenterar nästan alltid anonymt.. vet int ens varför för ja skriver ALDRIG elaka kommentarer på nåt sätt..de har bara blivit så. men de slog mig nu.. alltså nog ser du väll emailadressen man skickar ifrån eller??
  Du är den bästa mamman för ditt barn! Ingen annan!! 🙂

 6. Pernilla

  Alltså huhhu! Det verkar handla om ren avundsjuka.Kan inte förstå nåt annat.Varför måste man tracka ner folk? Vad får man ut av de? Tycker de e toppen att du får chansen att göra annat å, som mamma behöver man det annars orkar man inte! Konstigt fråga sådär annars p tycker ja 🙂 låter precis som att personen i fråga inte tror att du vet om att W kommer bli större å rörligare 🙂

stats