Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag har startat en insamling för djuren

Nu har jag, i samarbete med Djurens Rätt, startat en insamling för att stoppa plågsamma djurförsök. Djur ska inte behöva lida för produkter som vi människor använder!

Alla bidrag går rakt till Djurens Rätt, och varje cent behövs, så var med och ge ett litet bidrag du också.

 

HÄR KOMMER NI DIREKT TILL INSAMLINGEN. 

insamling

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Det känns inte som att du vet tillräckligt mycket för att vara för eller emot djurförsök. Visst kan man av princip tycka att allt lidande hos djur orsakat av människor är fel, men kanske man ändå borde ta reda på fakta först? Det är förbjudet i lag att åsamka ett försöksdjur mer smärta än ett nålstick. Man får inte utföra djurförsök som anses stressande för djuren eller som allvarligt sänker deras livskvalitet. Det är helt enkelt olagligt för försöksdjur att uppleva lidande. Djurförsök används främst inom medicinsk forsking, och är essentiellt för att nya mediciner (tex mot cancer) ska kunna utvecklas. Alla mediciner på apoteket är utvecklade med hjälp av djur och sedan testade på människor. En fråga att fundera på: tycker du det är okej att lägga ut råttgift i hamnområden, så att de råttorna i värsta fall lider av förgiftning och näringsbrist flera dagar innan de dör? Om du jämför det med ett råttliv i bur med konstant tillgång till vatten och näringsrik mat, leksaker och stimulans, inget lidande och sedan en snabb död som inte ens känns? Vad är bättre? Varför?

    1. saragunmarie

      Caroline – Det ska ju egentligen gå till precis sådär som du skriver, men verkligheten är en helt annan. Det testas massa onödiga ämnen på djur, och absolut lider dom! Om det vore så att dom testar t.ex. ett botemedel för cancer på en råtta EN gång, ser till att den inte lider av det, och sen släpper den, så skulle det ju va en helt annan sak.

stats