Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Bortprioriterad

Jag har bestämt mig för att fortsätta blogga, men bloggen är en av de grejer som jag valt att bortprioritera på sistone (och även ett tag framöver). Så förvänta er inget mer än nåt enstaka inlägg nu & då, åtminstone i december. Jag satsar hårt på min business just nu, och så har jag ju även en familj att ta hand om.

Jag kommer fortsätta köra stenhårt framåt på jobb-fronten nu, för jag har en hel rad med mål att beta av under 2016. Nästa år ska bli det bästa året i mitt liv!

 

insta forever

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Det är jyst precis det du jyst gjort även om den ’är översträckad’ ! Fult skrivet av mig kanske men otroligt fult gjort av dig också!

 2. J

  Ursäkta! Ta gärna bort min e-mailadress ur ditt copyfönster på förra inlägget! Nu kommer du troligtvis förlora 1 läsare till .. Men jag gråter inte .. Inte du heller .. Slut skryt i din blogg och ta upp vardagliga saker istället! ..

  1. saragunmarie

   J – Skryter? Skämtar du? 😀 Var glad att jag streckade över mejladressen. Jag övervägde faktiskt att låta den synas, men kände inte för att hänga ut dig ändå. Den kan nog gott ligga kvar där.

 3. J

  Tänkt fråg hur du tänkte lägga upp ’arbetsshema’ när W blir äldre och kanske inte sover långa dagsturer? Sen när han börjar röra på sig och gå tex?! Göra hyss!? Något du tänkt på ?!

stats