Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Sprucket revben eller muskelbristning?

 

Min otur med krämpor tycks aldrig ta slut. Nu har jag gått nästan en månad med smärtor i lung-området på vänster sida. Det kom efter lunginflammationen och blev otroligt smärtsamt då jag sen fick en aggressiv magsjuka också. Jag har knappt kunnat ligga ner på flera veckor, och att ta mig upp från liggande är h-e-m-s-k-t. Igår nös jag och då kändes det som att nånting brast inuti mig. Det gjorde så fruktansvärt ont så jag tänkte ramla ihop.

 

Jag äter massa värkmedicin för att ens kunna gå, och jag ska helst inte varken skratta, hosta eller andas.

 

Jag ska på en tredje röntgen inkommande vecka, så får vi se om dom hittar nån orsak till smärtan och om lungorna ser bättre ut än senast.

 

Det känns som en riktigt dålig komedi, att jag bara blir överöst med krämpa på krämpa och sjukdom efter sjukdom. Jag är fasen utbränd och går genom en separation och ORKAR INTE hantera massa extra skit! Kanske sommaren för med sig lite tur & glädje..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats