Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag flyttar till Nykarleby

 

Jag har inte orkat skriva så mycket på sistone. Jag är helt slut, har så mycket ångest och sån otrolig värk i kroppen.. Och så det tråkigaste av allt – mitt & Roys 13-åriga förhållande är slut. Jag flyttar till Nykarleby snart och Wilton kommer bo hos mig halva tiden.

 

Jag har mått otroligt dåligt på sistone, både fysiskt och psykiskt. Jag bearbetar fruktansvärda saker som har hänt och det känns som att hela jag smulas sönder i molekyler. Det är delvis orsaken till vår separation – mina trauman. Jag är så fruktansvärt ledsen över att personer som ska älska mig har förstört hela mitt liv. Det har uppenbarligen påverkat min & Roys relation väldigt mycket, och det är så orättvist att andra kan förstöra så mycket så att det sliter isär oss.

 

Men nu blir det en nystart med precis allt. Kanske kan jag hitta lugnet i en ny miljö där jag inte behöver ta hänsyn till nån annan vuxen. Och så slipper jag ha dåligt samvete över att jag inte orkar delta och göra massa saker som man gör i en relation.

 

Vi är väldigt öppna åt Wilton med vad som händer, och änsålänge är han enbart positiv till flytten. Dock har han ju självklart inte förstått hela innebörden, men vi har fått en bra början iallafall.

 

Jag måste försöka tro att det blir bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Så ledsamt att ni går skilda vägar. Hur gör ni med Wilton?Ta hand om dig! Kanske ni blir tillsammans igen när ni varit från vandra en tid? Hoppas att du blir frisk

 2. L

  Nej men vad sorgligt att det blir så. Förstår att det blir tungt att leva tillsammans när en mår dåligt en längre tid. Många skryter över Marias nycklar i vöråtrakten. Kanske hon kunde hjälpa dej också? Du bara måste ju komma på benen igen o få må bra, både fysiskt o psykiskt!

  1. saragunmarie

   Tack! Jag har faktiskt funderat på att gå till henne. Jag måste skramla ihop så att jag har råd, det är väl ganska dyrt.

 3. Lisa.n

  Så ledsamt att läsa, jag hoppas och tror att saker och ting löser sig för dig
  ❤️ Varför flyttar du till Nykarleby och inte nära pappan så du kunde ha honom nära till, och ditt jobb? Lycka till med allt, det är aldrig lätt att beslut som ni gjort. Styrka till er! Kramar

  1. saragunmarie

   Tack ❤️ Det finns inget ledigt här, och jag vill inte bo i Jakobstad. Det är inte så långt mellan Sandsund och Nykarleby.

stats