Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Skolning & jobbmiddag

Den här veckan har jag varit till Vasa två gånger på jobbskolning. Igår blev det dessutom middag på Amarillo med en del av gänget. Vi var allihopa vrålhungriga och slevade i oss maten så fort att vi var på väg att spricka sen. 😀 (Helt otroligt att jag hann ta en bild på maten innan jag högg in..) Jag är så glad över att jag fått lära känna så många fina människor, ni är guld! Ett extra tack till Carro & Malin som kom hela vägen från Sverige för att ha dessa skolningar åt oss.

 

Amarillo

I april kommer dom över till Finland nästa gång, och då hoppas jag att teamet utökats med massa nya drivna människor som vill jobba mestadels hemma vid datorn, kanske på sidan om ett annat jobb eller för att jobba ihop lite extra pengar under mammaledigheten. För det börjar ju så, med lite extra pengar, och sen är det många som tar sin business vidare och kan gå precis hur långt som helst.

Nå, nu var det inte det jag skulle prata om, utan jag skulle bara säga att jag hoppas jag får se många nya ansikten på skolningarna i april! 🙂 Kontakta mig om du vill att jag berättar mer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats