Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Sakta men säkert

wilton ute,

 

Oj, det har redan hunnit bli onsdag. Det känns som att mitt senaste inlägg blev publicerat igår, men det var tydligen i lördags. Nån annan som helt tappar tidsuppfattningen då ni ”bara går hemma hela dagarna”? 

 

Vad har hänt hittills under vår produktiva vecka då?

Jag har fått upp några tapetvåder i sovrummet (sakta men säkert blir det klart..) och så har vi varit ute ganska mycket. Igårkväll var vi på kalas och idag ska vi till Vasa. Jag ska också möblera om lite idag och förhoppningsvis få upp lite tavlor.

Jag har även börjat se en ny serie på Netflix: The Fall. Rekommenderas åt alla som gillar att följa mordutredningar.

 

Det låter som en väldigt slö vecka kanske, men jag skulle aldrig orka om jag inte skulle passa på att sova då Wilton sover. Jag är så himla slut, men det spritter i benen och jag blir gaaalen om jag inte har nåt att göra om dagarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Dagarna (och veckorna! ?) flyter nog ihop för mig med. Har några fasta programpunkter att ta sikte på, K:s cykling på måndagar, min jumppa på torsdagar, mamma-barnträff varannan fredag, K:s jumppa på söndagar, men däremellan grötar nog dagarna ihop och man vet inte vart tiden tar vägen…

  2. Elin

    Tycker inte alls att det låter som en slö vecka, utan helt normal =) kom ihåg att vila och ta det lugnt mellan varven fastän det är lättare sagt än gjort, och försök att inte känna någon press att du måste göra det och det bara för att din sambo nu är ledig och kan sköta Wilton. Du förtjänar en lugnare vecka med chill och familjehäng =)

stats