Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Långtidssjukskrivning och sånt

snööö,

 

Jag har varit sjukskriven sen slutet av september pga utmattningsdepression, och nu blev det förlängt till slutet av januari. Troligtvis blir det förlängt ännu längre, men vi tar det stegvis. Jag har stora planer för mitt jobb, men just nu skulle jag aldrig orka. Så jag tänker med gott samvete lyfta sjukdagpenning och försöka återhämta mig så länge jag behöver innan jag tar upp jobbet igen och siktar uppåt mot nya mål.

Utöver detta så har en utredning kring mina magproblem startat. Jag har ju haft kraftiga magkramper sen Wilton föddes och Aloe Veran har hjälpt mig nästan ett år och hållit kramperna borta nästan helt. Men på sistone har det eskalerat helt och inget hjälper längre. Jag har även en hel rad andra symptom som enligt läkaren kan va allt från allergier till allvarligare saker, men för att slippa spekulera så har jag lämnat massa blodprover och ska lämna ytterligare några så att vi förhoppningsvis får nåt svar. För det är inte hållbart att ha det såhär.

Dessutom så har jag blivit kallad till neurologiska polikliniken för grundligare undersökningar för att kanske hitta en orsak till min stroke. Så det är mycket på gång nu, men det känns bra ändå att förhoppningsvis få lite svar så småningom.

 

Hoppas ni mår bra och har er hälsa i behåll!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Hoppas du får reda på vad magproblemen beror på och får bot för det! Håller tummarna för att det inte är något allvarligt. Hoppas du kan få några svar om din stroke också, skulle säkert vara en enorm lättnad att få en förklaring. Sköt nu om dig och hoppas du snart får börja må bättre! ?

stats